www.bewustarbo.com
De bewuste keus op Arbo gebied


Wie zijn wij? 

Jasper Weijling is al 30 jaar werkzaam in het veiligheidsdomein. Eerst als operationeel brandweermens, later als trainer en instructeur voor de afdeling Vakbekwaamheid van de brandweer. In 2007 gestart als freelance trainer voor bedrijven en organisaties om de fysieke veiligheid te borgen. 

Later via piket functies opgetreden als communicatie adviseur commando plaats incident (CoPi) en informatiemanager regionaal operationeel team (ROT). Vanuit die hoedanigheid ook ervaring met crisisteams en het optreden in crisisstructuren. Die ervaring is vertaald naar trainingen voor crisisteams voor bedrijven en organisaties. Wat komt er op je af, hoe regel je dat met elkaar, hoe hou je het vol en kun je verder kijken om de bedrijfscontinuïteit te borgen? 

Samen met mijn broer Paul ben ik Mentaalbewust.nl gestart. De tak waarin we preventief helpen om mentaal gezond te blijven in beroepen waar stress en/of indrukwekkende gebeurtenissen structureel onderdeel van het werk zijn. Vanuit zowel kennis, beroepservaring als eigen mentale ervaringen helpen we nu anderen vanuit de vraag "wat hadden wij aan het begin van onze carrière willen weten om mentaal gezond te blijven?" 

Weten of ik iets voor uw organisatie kan betekenen? Praten en kijken kan altijd kosteloos, daarna bekijken we gezamenlijk of er een samenwerking mogelijk is die voor u iets toevoegt.